Vuurwerk folder

vuurwerk-folder-hoogkerk
Klik op de folder om openen.

Liever  bestellen via de folder? Dat kan. Download de folder, bekijk op uw gemak de vuurwerkcollectie en vul de bestellijst in. Na het invullen kunt de lijst inleveren bij Rijwielzaak Hamstra aan de Zuiderweg 35-39 in Groningen (Hoogkerk). De afhaaldagen voor vuurwerk zijn 28, 29 en 31 december 2018.

Let op!                                                                                                                                                                  Niet onze hele vuurwerkcollectie staat in de folder, zo hebben wij onze collectie uitgebreid met o.a.: de hele Underground collectie – de Silverline collectie – compound boxen – vuurwerkpakketten van o.a.: Lidu – Universe.                                 Maar  daarnaast ook héél véél aanbiedingen en Akties die niet in de folder vermeld staan.