Welkom

Bedankt dat je onze website bezoekt. Keiharde knallers, supercake’s, compound’s, vette vuurpijlen, het mooiste siervuurwerk. Je vind het allemaal in onze vuurwerkshop. Kijk op je gemak rond op onze website en maak je eigen vuurwerkshow voor oudejaarsavond. Plaats je bestelling en kom het afhalen bij Rijwielzaak Hamstra op 28 op 30 of 31 december 2019. Betalen gaat eenvoudig via Ideal. Je kunt ons vinden aan de Zuiderweg 35-39 in Hoogkerk, Groningen. Tegenover de LIDL. En hou de vuurwerkshop elke dag in de gaten. Zoals elk jaar weer superprijzen, leuke Facebook acties en stuntprijzen. En oja, natuurlijk gratis vuurwerk bij jouw bestelling vanaf €25,-, die krijg je bij het afhalen. Dus bestellen maar!

Alvast een goede (en veilige) jaarwisseling gewenst!

Team Vuurwerk Hoogkerk.

vuurwerk aanbiedingen